Vihjenetti.com – Voitolliseen pelaamiseen ja BetRed Kings

Vihjenetti.com on juuri aloittanut sivusto, joka keskittyy pääasiassa vedonlyöntiin. Vihjenetin foorumi on monipuolinen mutta kaipailee vielä tätä kirjoittaessa lisää rohkeita käyttäjiä. Sivustolla on kuitenkin ollut laadukkaita vihjeitä jo nyt, vaikka toiminta on vasta aloitettu.

Tutustumisen arvoisia ovat myös Vihjenetin foorumilaisten omat blogit, joissa seurataan omaa vedonlyöntiä ja usein hyvän pelaajan blogista löytyykin mukavia pelikohteita.

Foorumilta löytyy myös pokeriosio, jossa on myös tilaa käyttäjien omille pokeriblogeille.

Vihjenetin irc-kanava toimii Quakenetissä nimellä #vihjenetti ja kanavalla on yleensä jonkin verran aktiivista porukkaa. Viimeisimmät vetovinkit kannattaakin kysäistä suoraan kanavalta.
Kanavalla pärjää hyvällä huumorintajulla ja yleensä sivuston valvojatkin ovat tavoitettavissa nopeasti juuri sitä kautta.

Tällä hetkellä Vihjenetin käyttäjille on tarjolla SM-Liiga Heads Up -kilpailu, joten kannattaa käydä tutustumassa!

Pelihullu.net virittelee jonkinlaista yhteistyötä Vihjenetti.comin kanssa joten lähitulevaisuudessa saataneen jonkinlaisia pelivihjeitä pelihulluille!

BetRedKings

BetRedKings on pokeripuolelta aikaisemmin paremmin tunnetun RedKingsin kesällä 2010 avattu vedonvälittäjä joka erottuu edukseen erityisesti hyvän asiakaspalvelun ja helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Talletukset ja kotiutukset BetRedKingsille tapahtuvat nopeasti ja helposti, ja mikäli tarvitset apua missä tahansa BetRedKingsiin liittyvässä asiassa tavoitat asiakaspalvelun vuoden jokaisena päivänä mihin vuorokauden aikaan tahansa, myös suomeksi.

BetRedKings tarjoaa mahtavan valikoiman kohteita, sisältäen kaikki merkittävät futisliigat, jääkiekkokohteet, korissarjat ja muut palloilulajti kuten lentopallo ja salibandy. Voit lyödä vetoa myös Formula Ykkösistä, hevosurheilukohteista, kamppailulajeista ja monista pienemmistä lajeista.
Voit lyödä vetoa kiinteillä kertoimilla, singlenä tai useamman kohteen vetoina, tasoitusvetoja, yli/alle-vetoja puoliaika/lopputulos-vetoja, tulosvetoja ja paljon muuta.
Lisäksi kattava valkoima Live-vetoja tuo lisäjännitystä otteluihin.

Samuel Cummins