Tiimiposti asiakascase – Fitness House

Tiimiposti Zimbra työryhmäsovellus
Fitness House Suomi Oy

“Asiakaspalvelumme varaa tapaamisajan uuden asiakkaan kanssa heti ensimmäisellä asiakkaan yhteydenotolla. Pyrimme siihen että asiakas saa mahdollisimman nopeasti konkreettisen tapaamisajan oikean valmentajan kanssa. Zoner tarjosi tähän täydellisen ratkaisun jaettujen kalenterien avulla, nyt toimistolta nähdään jokaisen valmentajan vapaat ajat. Saimmepa kaupan päälle hyvän ja toimivan sähköposti- ja tiedostopankkiratkaisun.”

Antti Jatkola, päävalmentaja
Fitness House Suomi Oy

Fitness House tuottaa yrityksille ja kuntosaleille hyvinvointipalveluita kuten mm. personal trainer-, hieronta- ja kuntotestauspalveluja. Toiminta-alueena on pääasiassa Etelä-Suomen alue.
Haaste

Yrityksen sisäinen viestintä piti päivittää vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tavoitteena oli löytää ratkaisu jonka avulla toimiston henkilökunta ja kentällä olevat liikuntavalmentajat voisivat kommunikoida. Käytössä olleet epämääräiset muistilappuset, Excel-tiedostot ja paperiset kalenterit aiheuttivat kaaosta, myöhästelyä asiakastapaamisista ja jopa niiden peruuntumisia.
Ratkaisu

Tiimiposti työryhmäsovellus
Hyödyt

Tiimipostin avulla jokaisen valmentajan kalenteri on näkyvillä toimistolla, josta käsin asiakastapaamisia pääasiassa lisätään. Kalenteriin lisätty tapahtuma päivittyy reaaliajassa valmentajien puhelimiin, joten tavoitettavuus on parhaimmillaan. Muita selkeitä hyötyjä ovat kustannussäästöt tehokkaammasta ajan käytöstä sekä monen erillisen sovelluksen korvaamisen yhdellä.

Samuel Cummins