Pokerstrategy.com ja Pokeriverkko.com

Pokerstrategy.com toimii usealla eri kielellä ja on todella suuri opetus- ja bonussivusto.
Sivustolla on tarjolla artikkeleita, videoita, pokerivalmennusta ja keskustelufoorumi. Materiaalia PokerStrategyyn tuottaa tiimi, johon kuuluu yli 500 alansa asiantuntijaa.

Sivuston kautta on mahdollista päästä käsiksi ilmaiseen 50$ alkupääomaan. Ilmaisen 50$ saamiseen on jaksettava “istua” hiukan pokerikoulussa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjä lukee muutaman artikkelin, jotka käsittelevät pokeristrategiaa.

Tämän jälkeen on läpäistävä visailu, jossa kysellään erilaisia kysymyksiä artikkeleihin liittyen. Visan aikana on myös mahdollista tutkia artikkeleita, jos ei ole vastauksistaan aivan varma.

Pokeriverkko.com – paras paikka aloittaa

Pokeriverkko.com on pokeribonuksiin ja pokerihuonearvioihin keskittyvä sivusto. Etusivulta löytyvät uusimmat uutiset koskien tarjouksia ja muita ajankohtaisia pokerimaailman asioita.

Sivuston bonukset ovat hyväksi havaittuja ja pelipaikat luotettavia. Jokaisesta pokerihuoneesta on luettavissa yksilöllinen arvostelu, joten pelipaikkaansa ei tarvitse valita ihan summamutikassa.

Pokeriverkko.comista löytyy myös jonkin verran pokerin pelaamiseen liittyviä artikkeleita. Mitään mullistavaa tietoutta niistä tuskin kokeneempi pelaaja saa irti, mutta aloittelijalle ne voivat olla varsin hyödyllisiä.
Aloittelijan kannattaa varsinkin katsastaa turnausopas.

Pokeriverkko.com on Pelihullu.netin yhteistyökumppani.

 

Samuel Cummins