Ongame –verkon peleihin pääset Goalwinin kautta!

Lucky Dollar ($2500 lisätty pottiin) – sisäänosto $1.30, lauantai-illan actionia ja halpaa on, mutta vastustajiakin on kuin pipoa. Todistetusti on kuitenkin mahdollista päätyä tämänkin turnauksen ykköspallille. Pakko muistaa kuitenkin onnenkalsarit/-amuletti/-lantti/sormi nenään tai ihanmitätahansa! Joku on jopa käyttänyt ‘käkikelloarpajaisista’ voittamansa palkinnon buustatakseen turnauskuntoaan…

$20,000 Guaranteed Rebuy – sisäänosto $5.50, arki-iltojemme ilo ja hyvää vastinetta rahoille! Todella iso takuupotti! Eka tunnin ajan tarjolla oleva rebuy –mahdollisuus tarkoittaa sitä, että muutamalta kirosanalta ei voi välttyä kun vihut vetelevät all-inejä kaikenmualiman käsillä. Siihen voi tietysti aina vastata samalla mitalla, jos kantti kestää ja päättää uhrata muutaman vitosen tavoitellakseen isoa stäkkiä.

Royal Tournament $15,000 Guaranteed Freezeout – sisäänosto $11, lauantain kiva freezeout –turnaus muhkealla palkintopotilla. Saunan jälkeen parin oluen voimalla tälläisia pelailee mielellään.

$7,000 Guaranteed Freezeout – sisäänosto $5.50, joka ilta kun lamppu sammuu…niin tämä turnaus alkaa ja kestää pitkälle yöhön. Aamulla on vaikea nousta työhön. Näin kun asian runoilee ja pelijuonen punoilee, niin taskussa on turnausvoitto, kun saapuu aamunkoitto.

$5,000 Frenzy Rebuy – sisäänosto $2.25, keskiyön actionpaketti. Ei kait siinä, matoa koukkuun.

Samuel Cummins