CloverShop-verkkokauppaohjelma

Jolla yritys voi perustaa oman verkkokaupan kotisivuilleen. Ohjelmiston on valmistanut turkulainen Apilaratas Oy ja se on vuosien aikana ottanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimpana verkkokauppana, kaiken kaikkiaan ohjelmalla on perustettu jo yli 1500 verkkokauppaa.
euro-64
Säästä euroja, ei kiinteitä kuukausi- tai vuosikuluja

Poiketen lähes kaikista kilpailijoistaan, Clover Shopissa ei ole lainkaan kuukausi- tai vuosiveloituksia. Saat kertamaksulla kaupan omaksi ja ikuisen lisenssioikeuden, jonka myötä olet oikeutettu myös tuleviin päivityksiin.
support-64
Saat Zonerin webhotellin kaupanpäälle

Tarjoamme jokaiselle Clover Shopin tilaajalle ensimmäisen vuoden webhotellimaksun veloituksetta. Ultraliteen sekä Liteen saat Mini-hotellin ja Pro sekä UltraPro-versioon 4Gee-hotellin kaikille herkuilla. Lisäksi asennamme kaupan sinulle käyttövalmiiksi,muihin kuin Zonerin webhotelleihin asennettavista perimme 50 eur asennusmaksun.
support-64
Käytössäsi on kaksi asiakaspalvelua kysymyksiäsi varten

Ohjelmiston valmistaja Apilaratas Oy tarjoaa Clover Shop-asiakkailleen oman asiakastuen, mutta tämän lisäksi saat tarvittaessa apua myös Zonerin asiakastuesta. Tupla-apua!
security-64
Kaikki verkkomaksutavat käyttöösi yhdellä sopimuksella

Liittäessäsi SuomenVerkkomaksut-palvelun Clover Shoppiin sinun kauppiaana ei tarvitse solmia sopimuksia jokaisen pankin kanssa erikseen saadaksesi verkkomaksut kauppaasi. Palvelussa teet yhden sopimuksen ja saat käyttöösi mm. Nordean, Sammon, Osuuspankin, Paikallisosuuspankkien, Aktian, Tapiolan, S-pankin ja Handelsbankenin verkkomaksut.
security-64
Helppokäyttöinen sekä monipuolinen

Ohjelmistolla on toteutettu jo yli 1500 verkkokauppaa
Kapasiteettia ainakin 30000:lle tuotteelle
Me asennamme kaupan käyttövalmiiksi sinulle
Erittäin helppokäyttöinen hallintapaneeli
Toimii heti kaikilla www-selaimilla ilman konfigurointeja
Jatkuva kehitys – satoja turvallisuusuhkia ja haavoittuvuuksia huomioitu ja useita päivityksiä julkaistu
Ulkoasua ja lähdekoodia voi muokata rajoittamattomasti

Samuel Cummins